top of page

BlueRide 2
23 sept 2023

BlueRide Station As in 2022

Het decor van onze vertrek en aankomstplaats, Thor Central, was weleer het boegbeeld van steenkool en bracht vanaf de jaren ’20 welvaart, stedelijke ontwikkeling en energie in de regio. De rechtervleugel van het gebouw werd intussen volledig gerenoveerd in nauwe samenwerking met Onroerend Erfgoed Vlaanderen, zonder afbreuk te doen aan het majestueuze en impressionante karakter van de voormalige mijnsite. (foto Tijs Posen | Visit Limburg)
(

Stop Darmkanker

In 2024 komen we terug met een nieuwe reeks ritten, mocht je toch nog een koerspet, Stop Darmkanker bidon of het wielershirt willen bestellen, kan je dit via de onderstaande link doen.

We hebben geen aparte webshop, normaal gezien kan je de items bestellen als je je inschrijft.

We hebben daarom een 'Gratis Ticket' aangemaakt dat je de mogelijkheid biedt om te bestellen.
 

 

We kijken ernaar uit om volgend jaar weer samen te 'BlueRiden'.

Met vragen kan je ons bereiken op blueride@dexm.be.
 

Thor Central was het beginpunt van een nieuwe reeks Blue Rides op 23 september. Tijdens deze tochten ontdekte je het Nationaal Park Hoge Kempen en ging je in de Savage rit de strijd aan met de gravelpaden in het Nationaal Park.

Bij de Fierce en Legend ritten (Road) maakte je kennis met 'rijden door het water' en 'rijden door de heide', twee fotogenieke passages op het Limburgs fietsroute netwerk.

 

Het Nationaal Park Hoge Kempen is het eerste Nationaal Park in Vlaanderen, België. Het is gelegen in de Kempen in het oosten van de provincie Limburg, tussen Genk en de Maasvallei.

Foto Tijs Posen | Thor Park

Het Goede Doel:

 

De helft van wat we verdienen gaat naar vzw Stop Darmkanker.

 

Stop Darmkanker is een Belgische vzw die als missie het vroegtijdig opsporen en voorkomen van darmkanker heeft. Dit wil zij bereiken door het verspreiden van kennis en voorlichting over darmkanker.

 

#doe.de.test en #vermijdspijt

e

BlueRide 2023 | Fierce 60km Road
BlueRide 2023 | Legend 110km Road
bottom of page